4.9.2015

Kaikki alkoi museokortista

Toukokuussa se saapui sähköpostiin ja tekstarilla. Kyllä vuosittain on tullut jokunen museo kierrettyä, varmasti siis tänäkin vuonna. Nyt ehkä jokunen enemmän, hyvä hankinta, kiitos. Enpä tässä vaiheessa vielä arvannut, mitä siitä numerosarjasta oikeasti seuraisi.

Ensimmäiset kohteet meni innolla. Yhteistä ajanvietettä ja lapsetkin joskus mukana, opettavaista ainakin. Sitten tapahtui jotain jo odotettua, se saapui kirjekuoressa. Keltainen kiiltävä oikea kortti. Enää ei tarvinnut tekstarista lukea numerosarjaa, sai vilauttaa oikeaa korttia. Hei, kortin vinguttaminenhan on kivaa!

Kympin lähestyessä alkoi tuntua, että jotain on jo koettu. Kahdenkympin kohdalla näytti siltä, että vielä on paljon kokematta. Kolmessa kympissä iski kriisi, oliko tämä nyt tässä. Mutta neljän kympin kohdalla tajuaa, että ei ole. Lisää vaan. Olisi vain hyvä merkata muistoja muistiin, ettei ne matkatessa unohdu. Vaikka vähän jakaa muillekin. Mitä tulee viidessä kympissä, en vielä tiedä. Mutta pian olen ja sitten kerron.

Tervetuloa mukaan holistiselle museomatkalle! Kirjoituksia tulevista museokäynneistä, takautuvasti menneistä (historiaa, you know), vinkkejä, linkkejä, satunnaisia muita ajatuksia aiheesta ja vahingossa sen vierestä. Vierailulista aikajärjestyksessä löytyy museolistalta.

-Museoholisti

Ei kommentteja: